Soul Eater Subtitle Indonesia

Streaming/Download Soul Eater Subtitle Indonesia Batch 480p 720p
Streaming/Download Soul Eater Subtitle Indonesia Batch 480p 720p

Soul Eater Subtitle Indonesia.. Setel dalam sekolah technical shinigami kanggo meisters gegaman. Seri revolves around 3 kelompok, saben dumadi saka Meister gegaman lan gegaman manungsa. Nyoba kanggo nggawe sing terakhir sing “Pati scythe,” kang judhul paling kanggo gegaman lan kanthi mangkono Pas dienggo dening shinigami, padha kudu ngumpulake jiwo 99 manungsa ala lan 1 penyihir.

Soul King revolves around Maka & Soul King, Black Star & tsubaki, lan Pati ing Kid karo Patty lan Liz Thompson. Kejabi njupuk wektu kanggo klumpukne jiwo, siswa iki Shibusen defend Pati City saka sawetara sing paling kuat jalmo nalika isih sekolah lan nyoba kanggo dadi kuwat. (Soul Eater Subtitle Indonesia, Translated by Google from MyAnimeList)

Nama Soul Eater / ソウルイーター
Resolusi 480p
Tipe TV
Episode 51
Produser TV Tokyo, Aniplex, Dentsu, Media Factory
Studio Bones
Genre Action, Adventure, Comedy, Fantasy, Shounen, Supernatural
Rating PG-13 – Teens 13 or older
Sumber Juragan Anime, MyAnimeList
Anime yang berkaitan
Spin-off Soul Eater: Late Night Show, Soul Eater NOT!

Download Soul Eater Subtitle Indonesia Batch

Google Drive 480p


Streaming Soul Eater Subtitle Indonesia

Streaming/Download Soul Eater Subtitle Indonesia Batch 480p 720p

Leave a Comment

CAPTCHA

*

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com