Danna ga Nani wo Itteiru ka Wakaranai Ken Batch Subtitle Indonesia

Download Danna ga Nani wo Itteiru ka Wakaranai Ken Batch Subtitle Indonesia 720p
Download Danna ga Nani wo Itteiru ka Wakaranai Ken Batch Subtitle Indonesia 720p

Danna ga Nani wo Itteiru ka Wakaranai Ken Batch Subtitle Indonesia.. Hajime Tsunashi iku sawijining mati ing Otaku sing nganggo blog, nekani pengakuane anime karo sadulure salib-klamben enom, lan cook kaget apik. Kaoru Tsunashi punika hard-apa, udud, sosial-ngombé lady kantor karo rama overprotective. Senadyan teka saka rong donya temen beda, loro iki ora bisa dadi luwih ing katresnan karo salah siji liyane … malah yen dheweke nduweni alangan pangerten donya sungguh lan rumit anime lan manga sing bojone rumiyin entrenched ing.

Danna ga Nani wo Itteiru ka Wakaranai Ken irisan saka anime urip sing nylidiki urip lan kaping saka saperangan nembé kemawon krama, kapenuhan karo pemandangan heartwarming sing pertunjukan carane loro mau tuwuh minangka wong liwat sing sesambetan lan kanca-kanca. (Danna ga Nani wo Itteiru ka Wakaranai Ken Batch Subtitle Indonesia, Translated by Google from MyAnimeList)

Nama Danna ga Nani wo Itteiru ka Wakaranai Ken / I Can’t Understand What My Husband Is Saying / 旦那が何を言っているかわからない件
Resolusi 720p
Tipe TV
Episode 13
Produser DAX Production, Dream Creation
Studio Seven
Genre ComedySeinenSlice of Life
Rating PG-13 – Teens 13 or older
Sumber AWSubs, MyAnimeList
Anime yang berkaitan
Sequel Danna ga Nani wo Itteiru ka Wakaranai Ken 2 Sure-me

Download Danna ga Nani wo Itteiru ka Wakaranai Ken Batch Subtitle Indonesia

Google Drive 720p

Download Danna ga Nani wo Itteiru ka Wakaranai Ken Batch Subtitle  Indonesia 720p, Download anime Danna ga Nani wo Itteiru ka Wakaranai Ken Batch Subtitle Indonesia Tamat.

Leave a Comment

CAPTCHA

*

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com